همه نوشته ها

درمان سفیدی زبان در طب سنتی و روش دکتر خیراندیش

درمان سفیدی زبان دکتر خیراندیش

زبان مهم‌ترین وسیله ارتباطی انسان‌ها است. از این رو ظاهر زبان نیز ممکن است بر روابط اجتماعی ما در حین صحبت کردن تاثیر بگذارد. ظاهر زبان از جمله سفیدی زبان جدا از مسائل اجتماعی نشانه‌ای از سالم بودن آن نیز است. زبان سالم زبانی تقریبا صورتی رنگ است. اما در برخی از مواقع ممکن است روی زبان به طور کامل سفید شود. این وضعیت، وضعیت نرمالی نیست.

گرچه در اکثر موارد سفیدی زبان موضوع چندان مهمی نیست و به طور موقت ظاهر می‌شود؛ اما در مواردی محدود می‌تواند نشانه یک بیماری نیز باشد. بنابراین شناخت دلایل سفیدی زبان مهم است. ما در اینجا به دلایل این موضوع و راه‌های برطرف کردن آن در طب سنتی از جمله از دکتر خیراندیش پرداخته‌ایم.

دلایل سفیدی زبان

سفیدی زبان ممکن است به دلایل زیر رخ دهد:

رعایت نکردن بهداشت دهان

عدم رعایت مسائل بهداشتی یکی از دلایل اصلی در سفید شدن روی زبان است. مسواک نزدن، عدم شست و شوی مناسب دهان و…. از جمله این موارد است. اگر به طور ناگهانی با سفیدی روی زبان خود مواجه شدید از مسواک زدن و یا خراشیدن سفیدی زبان از طریق نخ دندان کمک بگیرید. اگر با این موارد مشکل شما برطرف شد به احتمال زیاد سفیدی دهان شما به دلیل رعایت نکردن موارد بهداشتی بوده است.

کم آبی

سفیدی زبان در مواقعی واکنش بدن به کم آبی است. اگر به هر دلیلی مصرف روزانه آب شما کم باشد، با مشکل سفیدی زبان مواجه خواهید شد.

سیگار کشیدن و مصرف بیش از اندازه الکل

سیگار و الکل به طور مستقیم باعث سفیدی زبان نمی‌شوند؛ بلکه مصرف الکل و کشیدن سیگار باعث کم شدن آب بدن می‌شوند و این وضعیت نیز به سفیدی روی زبان یا اصطلاحا لوکوپلاکی منجر می‌شود. لوکوپلاکی علاوه بر آنکه ناشی از مصرف سیگار و الکل است به دلیل التهاب زبان نیز رخ می‌دهد.

خشکی دهان

افرادی که معمولا از طریق دهان تنفس می‌کنند با پدیده خشکی زبان مواجه هستند. حتی در مواردی کم آبی بدن نیز می‌تواند باعث خشک شدن دهان شود. این موارد نیز جزء دلایل رایج در سفید شدن زبان هستند.

 

کارهای مربوط به دندانپزشکی

استفاده از دندان مصنوعی، ارتودنسی و یا سایر اقدامات نیز ممکن است در سفید شدن زبان تاثیر داشته باشند. اگر قبل از اقدامات دندانپزشکی با سفیدی زبان مواجه نبودید، به احتمال زیاد این موضوع ناشی از کارهای دندانپزشکی است.

برفک دهانی

برفک دهانی نوعی بیماری عفونی است که می‌تواند تمام دهان را درگیر کند. این بیماری خود را به اشکال مختلف از جمله سفید شدن روی زبان نشان می‌دهد. البته ایبیماری برفک دهانی با درد و سوزش همراه است و معمولا با سفیدی روی زبان که بدون درد و یا علائم خاصی است تفاوت دارد.

سفلیس

سیفلیس یا سفلیس نیز نوعی بیماری نادر مقاربتی است که ممکن است به دلیل مقاربت جنسی دهانی با افراد بیمار به وجود آید. این بیماری نیز معمولا با علائمی چون درد یا سوزش همراه است و جزء بیماری‌های خطرناکی است که باعث سفید شدن زبان می‌شود.

مصرف آنتی بیوتیک‌ها

آنتی بیوتیک‌ها نیز با برخی از عوارض جانبی مانند اسهال، کم آبی بدن و حتی در مواردی محدود برفک دهانی همراه هستند. این عوارض نیز می‌توانند باعث سفید شدن زبان شوند.

انواع سرطان‌ها از جمله سرطان دهان

از دیگر بیماری‌های نادر اما محتمل که باعث سفیدی زبان می‌شوند می‌توان به سرطان دهان اشاره کرد. سفیدی زبان می‌تواند نشانه‌ای جدی از سایر بیماری‌های مرتبط با سرطان از جمله سرطان‌های مربوط به کلیه یا کبد نیز باشد.

آیا سفیدی زبان عارضه جدی است؟

همانطور که ملاحظه کردید سفیدی زبان در برخی از موارد ناشی از مشکلات جدی است. با این حال این موضوع زمانی جدی‌تر می‌شود که بیشتر از یک یا دو هفته طول بکشد. اگر مشکل شما طی این بازه زمانی و با راه‌حل‌های پیشنهادی طب سنتی حل نشد حتما به پزشک مراجعه کنید.

درمان سفیدی زبان

برای درمان سفیدی زبان راه‌های مختلفی وجود دارد. البته اگر این موضوع ناشی از مشکل جدی نباشد بعد از چند روز خود به خود درمان می‌شود. یعنی نیازی به تجویز دارو یا استفاده از طب سنتی نیست. اما در مواردی که این وضعیت ناشی از دلایل خاص از جمله بیماری‌ها یا مسائل مربوط به مزاج افراد است می‌توان از درمان‌های دارویی یا طب سنتی استفاده کرد.

درمان‌های دارویی نیازمند آن است که علت سفیدی زبان و بیماری مرتبط با آن تشخیص داده شود. این کار بر عهده پزشک است. اما در مواردی که چندان جدی نیستند، می‌توان از طب سنتی استفاده کرد.

در مان سفیدی زبان در طب سنتی

راه‌حل طب سنتی در این مورد شامل استفاده از سیر خام و سرکه است. سیر خام را می‌توانید به تنهایی و در طول روز همراه با غذا مصرف کنید. له کردن سیر و مخلوط کردن آن با روغن زیتون نیز ایده خوبی است.

درمان سفیدی زبان از دکتر خیراندیش

دکتر خیراندیش از بزرگان عرصه طب سنتی نیز پیشنهاد خاص و جالب خود را برای درمان سفیدی زبان ارائه داده است. پیشنهاد ایشان بسیار آسان و ساده است. درمان دکتر خیراندیش استفاده از یک قاشق مربا خوری عسل بر روی زبان است. شما باید این مقدار از عسل را بر روی زبان خود قرار دهید و اجازه دهید تا عسل به تدریج در دهان آب شود. این کار را دو بار در روز می‌توانید انجام دهید.

خرید محصولات دکتر خیراندیش

سخن نهایی

همانطور که مشاهده کردید دلایل سفیدی زبان بسیار متعدد هستند. برخی از دلایل ناشی از موارد نه چندان جدی هستند؛ اما برخی از موارد نیز حکایت از درگیر شدن بدن با یک مشکل جدی دارند.

خوشبختانه در اغلب موارد، علت سفیدی زبان ناشی از مشکلات خاص نیست و به راحتی قابل درمان است. به خصوص با روش‌هایی که اشاره کردیم می‌توانید این مشکل را به راحتی حل کنید. اما اگر با روش‌های مرتبط با طب سنتی این مشکل حل نشد حتما به پزشک مراجعه کنید تا با انجام معاینات و آزمایشات گوناگون مشکل  اصلی شما مشخص شود.

 

21 دیدگاه در “درمان سفیدی زبان در طب سنتی و روش دکتر خیراندیش

  1. سیدعلی واعظی گفت:

    دمتون گرم

  2. محمدحسین همت گفت:

    بیشتری بنویسین لطفا

  3. صادق هدایت گفت:

    لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین

  4. ابراهیم سعیدی گفت:

    منابع این مطلب کجاست؟

  5. علی محمد عسکری گفت:

    نویسنده این متن کیه؟

  6. اسماعیل گنجی گفت:

    خیلی زیبا بود مهندس

  7. عباس نظری گفت:

    احسنت عالی بود

  8. رامین اشرفی گفت:

    من یکی از کاربران دائمی سایت شما هستم

  9. شهرام زارعی گفت:

    حرف نداری

  10. رامین موحد گفت:

    شما همیشه امیدوارم کننده صحبت می کنید و این خیلی خوبه

  11. ابراهیم سلیمی گفت:

    این موضوع یکی از موضوعات موردعلاقه منه

  12. حسین باقری گفت:

    چه سایت قشنگی دارین

  13. علیرضا دستغیب گفت:

    aaaaliii bood

  14. ابراهیم انتظامی گفت:

    خیلی دنبال این موضوع بودم

  15. محمدرضا موحد گفت:

    مطالب بی نظیر بود

  16. حسین گلپایگانی گفت:

    مطالب بیشتری بنویسین لطفا

  17. رحیم محرابی گفت:

    هزینه تبلیغات توی سایت شما چنده؟

  18. ایمان حقیقی گفت:

    میتونیم توی سایت شما مطلب بنویسیم؟

  19. کریم نظری گفت:

    بسیار گویا و شفاف بیان کردید

  20. امیرحسین تقوی گفت:

    چقد خوبین شما

  21. سیدعلی جلیلی گفت:

    مطلب به درد بخوری بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *