نسخه های دکتر خیراندیش

درمان خشکی مغز از نظر دکتر خیراندیش

درمان خشکی مغز

 

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که خواب کم‌تری نسبت به اطرافیان خود دارید یا به سختی خوابتان می‌برد باید گفت؛ این بی‌خوابی‌ها از جمله علائم خشکی مغز می‌باشد. این مسئله باعث می‌شود فرد علاقه‌ای به اتفاقات پیرامون، سروصدا، ترافیک و… نداشته باشد. در چنین شرایطی بهترین راهکار، درمان خشکی مغز در کم‌ترین زمان ممکن است. ما در این نوشته به علائم و درمان خشکی مغز از نظر دکتر خیراندیش می‌پردازیم.

خشکی مغز چیست؟

یکی از اعضای مهم در بدن، مغز است. مغز در طی روز فعالیت‌های بسیاری را دریافت و پردازش می‌کند بنابراین طب آن سرد و تر است. هنگامی که مغز از حالت عادی خارج شود، فرد با خشکی مغز مواجعه خواهد شد. این مشکل می‌تواند فعالیت بدنی را مختل کند به گونه‌ای روی روحیات ، سلامت، جسمانی بدن تاثیر بسیاری می‌گذارد.

خشکی مغز در طب سنتی به گفته دکتر خیراندیش دارای علائمی است که می‌توان به کم‌خوابی، کاهش مخاط بینی، وسواس شدید، بدبین شدن، فراموشی و… اشاره کرد. به طو‌ر‌کلی اگر خشکی مغز حاد باشد علائم ذکر شده شدید‌تر است. این مشکل قابل درمان بوده و راه حل مختلفی همانند؛ زالو درمانی، حجامت، استفاده از روغن‌های گیاهی برای درمان خشکی مغز وجود دارد.

برای این که تاثیرات مثبتی از انجام این راهکار‌ها دریافت کنید بهتر است سبک زندگی، خواب کافی و تغذیه مناسبی داشته باشد و در صورت بی‌توجهی با علائمی از جمله سردرد، بی خوابی، کسالت، افسردگی و… مواجعه خواهید شد که کلیه این علائم، نشان‌دهنده خشکی مغز است.

علائم خشکی مغز

مغز طب سرد و تری دارد، زمانی که مغز انسان به سمت گرمی برود رطوبت آن کاهش می‌یابد و مغز دچار خشکی خواهد شد. از علائم این عارضه می‌توان به مواردی از قبیل، خشکی چشم، بینی، پوست سر، دهان، صورت، مو، عطش شدید و کمبود آب بدن اشاره کرد. از دیگر علائم رایج در خشکی مغز به شرح زیر است.

  • دلهره داشتن در شرایط مختلف زندگی
  • مشکوک شدن به یک سری از مسائل
  • کم حرف شدن
  • دوری از افراد جامعه
  • لج باز
  • خنده و گریه‌های ناگهانی بدون دلیل
  • دمدمی مزاج بودن
  • انعطاف‌پذیر نبودن
  • استرس شدید
  • داشتن موهای فر همراه با ریزش شدید
  • طاسی سر

خرید محصولات دکتر خیراندیش

درمان قطعی خشکی مغز

برخی از مشکلات اگر به زودی تحت درمان قرار بگیرند، قطعا راه‌حلی برای بهبودی آن‌ها وجود داد. حال در این بخش به مواردی اشاره می‌کنیم که مصرف و رعایت آن‌ها از نظر دکتزر خیراندیش به درمان خشکی مغز کمک می‌کنند.

  1. سرکه انگبین: خشکی مغز باعث به وجود آمدن مشکلات مختلف در بدن می‌شود. بنابراین اگر به دنبال یک درمان ساده برای خشکی هستید، سرکه انگبین را فراموش نکنید. طرز تهیه، 1.3 لیوان سرکه انگبین را با ۲ لیوان آب مخلوط و میل کنید.
  2. خاکشیر: یبوست یکی از علائم خشکی مغز است. اگر شما دچار این‌ مشکل هستید از مصرف خاکشیر، میوه‌، سوپ، سبزی و.. غافل نشوید.
  3. شیر و بادام: این معجون خوشمزه تاثیر بسزایی در رفع خشکی مغز و افزایش رطوبت دارد. سعی کنید روزانه یک لیوان شیر بادام بنوشید تا مغز شما آرامش خود را حفظ کند، مخصوصا زمانی که از بی‌خوابی رنج می‌برید. طرز تهیه این نوشیدنی به این صورت است که شما ۲۰ عدد بادام پودر شده را با ۲ قاشق عسل طبیعی درون یک لیوان آب مخلوط کرده سپس معجون را در طول روز جرعه جرعه بنوشید.
  4. عرق بهار نارنج: بهترین و موثر‌ترین راهکار برای بهبود خشکی مغز، مصرف عرق بهار نارنج است. این عرق را روزانه مصرف کنید.
  5. سرکه انگور: برای دور ماندن از خشکی مغز، سرکه انگور محلی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. شما می‌توانید سرکه انگور را با مقداری عسل و عرق نعنا ترکیب کنید و روزانه بعد از هر وعده غذایی به مقدار یک قاشق غذاخوری میل کنید.
  6. عرق بیدمشک: این ماده می‌تواند درمان موثری برای خشکی مغز باشد. بنابراین مصرف آن به صورت روزانه و با دستور پزشک طب سنتی امکان‌پذیر است.
  • مغز بادام: یکی از خشکبار‌های مقوی از قبیل مغز بادام با داشتن ظاهری ساده اما بهترین درمان برای خشکی مغز به شمار می‌رود.
  • پوست هندوانه: اگر خشکی مغز به دلیل گرمی زیاد باشد، بهترین راهکار قرار دادن پوست هندوانه ۱۰ الی ۴۰ شب به مدت ۲۰ دقیقه روی سر است.
  • گلاب: اگر خشکی مغز به دلیل سرد مزاجی باشد، باید از خوراکی‌های طبع گرم مثل انگور، عرق گلاب و بادام به صورت روزانه استفاده کنید.
  • خواب کافی: یکی از عوامل موثر بر خشکی مغز، خواب ناکافی است. اگر بتوانید خوابتان را به درستی تنظیم کنید علاوه بر رفع خشکی مغز، استرس و اضطراب نیز در شما کاهش می‌یابد.
  • شیر: یک درمان بی‌نظیر و آسان برای رهایی از خشکی مغز، مصرف شیر به همراه عسل طبیعی یا خرما و مقداری زعفران است.
  • تغذیه مناسب: نوشیدنی‌های میوه‌ای، سوپ، آش و.. بر درمان خشکی مغز موثر بوده زیرا؛ مصرف آن‌ها باعث رطوبت‌رسانی به مغز شده و فرد باید غذا‌های سرد مزاج را از لیست غذایی حذف کند.

درمان خشکی مغز با روغن‌های گیاهی

از دیگر راهکار‌های درمان خشکی مغز، روغن درمانی است. روغن‌های گیاهی بسیاری در بازار وجود دارد که مصرف آن‌ها بهتر است تحت نظر پزشک طب سنتی انجام شود.

  • روغن زیتون مالشی : دکتر خیراندیش برای افزایش رطوبت و کاهش اثرات خشکی مغز روغن زیتون را بهترین گزینه دانست. این روغن را قبل از خواب روی پوست و ملاج سر به آرامی بمالید. این روغن برای تمامی مزاج‌ها مناسب بوده و به عنوان بهترین روغن گیاهی در میان افراد شناخته می‌شود.
  • روغن کاهو: از دیگر روغن‌های گیاهی که مالیدن آن به سر باعث افزایش رطوبت و درمان خشکی سر می‌شود، روغن کاهو است. بخش‌هایی از سر را که می‌توان ماساژ روغن داد، ملاج پشتی، شقیقه، پشت دو گوش و ملاج جلویی است، این کار را روزانه ۲ الی ۳ دقیقه انجام دهید تا نتیجه مطلوب آن را مشاهده کنید.
  • روغن سیاهدانه مالشی: یکی از روغن‌های گیاهی که در میان افراد شهرت بسیاری دارد، روغن سیاهدانه است. این روغن علاوه بر درمان خشکی مغز می‌تواند درد‌های عضلانی بدن را در کم‌ترین زمان تسکین دهد.
  • روغن بنفشه: این روغن گیاهی مناسب تمام مزاج‌ها بوده و برای افزایش رطوبت مغز و خشکی آن روغن بنفشه گزینه فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شود.

نتیجه‌گیری

در این مقاله به بررسی درمان و راهکار‌های موثر برای درمان خشکی مغز پرداختیم. این عارضه ممکن است از سردی یا گرمی مغز ایجاد شود. با توجه به نکات مفید و راهکار‌هایی که در بالا گفته شد، شما می‌توانید مشکل خشکی مغز را به راحتی در منزل طی مدت کوتاه درمان کنید. همچنین اگر سوالی در این باره داشتید کافیست در بخش نظرات با مجموعه ما به اشتراک بگذارید تا در اولین فرصت توسط پزشک طب سنتی پاسخ داده شود.

 

 

21 دیدگاه در “درمان خشکی مغز از نظر دکتر خیراندیش

  1. کاظم اسکندری گفت:

    گل گفتید دست مریضاد

  2. محمدحسین جنتی گفت:

    خیلی خوب بود

  3. یدالله سبحانی گفت:

    میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟

  4. مصطفی خانی گفت:

    بی نظیر هستید

  5. سیدعلی افتخاری گفت:

    چطوری میتونیم از آخرین مطالبتون باخبر بشیم

  6. امیر حمیدی گفت:

    شما پیج اینستا هم دارین؟

  7. امید بیاتی گفت:

    حرف نداشت??

  8. یوسف نوروزی گفت:

    مرسی

  9. سیدحسین کمالی گفت:

    متشکرم

  10. یعقوب خادمی گفت:

    خیلی سایت خوبی دارین

  11. محمد اسماعیلی گفت:

    لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین

  12. احسان علیزاده گفت:

    چرا اینقد کم؟

  13. علیرضا نوروزی گفت:

    احسنت عالی بود

  14. یعقوب ذاکری گفت:

    مقالاتتون عالین واقعا!

  15. قربانعلی قادری گفت:

    نویسنده این متن کیه؟

  16. محمدتقی علوی گفت:

    دفتر مرکزیتون کجا قرار داره

  17. عباسعلی بهاور گفت:

    چطوری می تونم باهاتون ارتباط بر قرار کنم

  18. علی جلیلی گفت:

    آدرس دفترتون کجاست

  19. خلیل شمس گفت:

    منابع این مطلب کجاست؟

  20. بهزاد قربانی گفت:

    مطلب خوبی بود همکار گرامی

  21. سیدحسین ایرانی گفت:

    خرید آنلاین هم دارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *